Analys av lottningen

Eftersom jag skrev den förra artikeln om Rom innan jag hade någon aning om hur lottningen såg ut så kände jag att det kunde vara intressant ett ge en analys nu när lottningen har kommit på pränt. Tyvärr så fick min outsider från Lettland, Ernests Gulbis, tuffast möjliga lottning då han stöter på den spanske grusspecialisten Nicolas Almagro i första omgången. Inte blir det bättre av att han får ta sig an Jo-Wilfred Tsonga eller Richard Gasquet i en eventuell andraomgång. Man kan snabbt konstatera att Gulbis inte sitter hemma och skålar med champagne över lottningen, men samtidigt är det verkligen en riktig utmaning och det hade varit bra för självförtroendet om han lyckas vinna någon match.
Som vanligt när det gäller Mastersturneringar kryllar det av tuffa matcher redan i första omgången. Om jag fick välja ut mina tre favoritmatcher hade det nog fått bli matchen mellan Tommy Robredo-Marat Safin plus de två jag redan nämnt tidigare i texten. Mest intressant är franskmötet mellan kämpen Tsonga och bolltalangen Gasquet. Det känns som att Gasquet kan hitta på vad som helst när han vaknat på rätt sida medan Tsonga i sin tur inte viker ner sig på en enda poäng.
Robin Söderling är lottad mot storgnetaren och "Darin-lookaliken" Marcel Granollers. Jag hoppas verkligen att Söderling vinner och det känns inte alls omöjligt om han spelar på topp. I morgon drar det hela igång och jag väntar helspänt på att turneringen skall komma igång.

På återseende
Joel

Kommentarer
Postat av: Banken

Ser bra ut Lennart, keep it up...

2009-04-27 @ 09:58:49
Postat av: joyce

Hejsan sötnos !



Jag säljer mina skor som är helt oanvända , storkleken storlek mella 36-37 ! vissa e små vissa e stora i storleken !

e du intresserad så e det va säg till :)



kram

2009-04-27 @ 11:25:01
URL: http://kemmielynleysen.blogg.se/
Postat av: Betonit

Trevlig blogg. Bettar du på tennis, kommer det några tips?

2009-04-27 @ 16:20:18
Postat av: Joel

Tack så mycket Betonit, tyvärr så kan jag inte ge ut några bettingtips eftersom jag är den mest oturförföljde personen genom tiderna :)Men om du läser lite så brukar jag skriva vilka jag tror på ändå.

2009-04-27 @ 17:33:22
URL: http://tennishornan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0