Stjärnsmäll för Murray

Masters Series Rom
Andra omgången
Juan Monaco - Andy Murray 2-1 (1-6,6-3,7-5)
Robin Söderling - Victor Crivoi 2-1 (6-1,6-7(2),6-1)

Kvalspelaren Juan Monaco skrällde ordentligt och slog ut fjärdeseedade Andy Murray tidigare idag. Argentinaren Monaco som trivs väldigt bra på gruset är för tillfället rankad på en 58d:e plats men har som bäst varit uppe på en 14:e plats. I och med dagens skräll så är han nu framme i tredje omgången och där får han möta den lovande kroaten Marin Cilic.
Även sjundeseedade ryssen Davydenko mötte sin överman idag och förlorade i två raka set mot Jurgen Melzer från Österrike. Melzers seger gladde säkerligen även hans svenske tränare Joakim Nyström och själv kan jag inte mer än att gratulera.
Nyström och alla andra svenskar kan även glädja sig åt att Robin Söderling gjorde sitt jobb och slog ut Victor Crivoi i andra omgången. Det är första gången denna säsongen som Söderling klarar sig förbi andra omgången i en Mastersturnering. Oturligt nog för Söderlings del så lär han stöta på gurskungen Nadal i tredje omgången och spanjoren blir minst sagt en svår nöt att knäcka. Men ingenting är omöjligt och om inte annat så blir det säkert en rolig match för svensken att spela eftersom han och Nadal har utvecklat en viss rivalitet. Alla minns väl deras möte i Wimbledon år 2007.
Jag återkommer senare under dagen med fler matchrapporter och resultat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0