Första omgången inleds imorgon

Inför Catella Swedish Open
Första omgången inleds imorgon

Kan även snabbt informera att första omgången i huvudturneringen inleds imorgon. Tre singelmatcher kommer spelas efter det att kvalfinalerna spelats klart, däribland skåningen Andreas Vinciguerra. "Vinci" ställs, som vi tidigare meddelat, mot sjätteseedade fransmannen Florent Serra. Vistelsen på banorna i Båstad lär alltså bli ganska kort för malmöiten. Det är bara att hoppas på att han kan svara upp till bra motstånd i allafall. Rumänen Victor Crivoi möter vid ungefär samma tid Denis Istomin från Uzbekistan. Det förväntas bli en välspelad och jämn uppgörelse, som i sin tur kan bli riktigt lång. I morgondagens sista singelmatch ställs Christophe Rochus mot Teimuraz Gabashvili. Båda har spelat riktigt länge på touren, men båda är även helt utan ATP-titlar. Även det kan bli en riktigt bra match, även om belgaren Rochus har en snäppet vassare ranking.

Aspelin gör entré tillsammans med Paul Hanley
Svensken Simon Aspelin inleder, tillsammans med australiensaren Paul Hanley, under morgondagen sin resa mot dubbeltiteln. Paret är förstaseedade och därmed favoriter till slutsegern. Imorgon ställs de mot Michail Elgin och Frank Moser och det känns inte som att det kommer krävas någon total urladdning för att ta sig till den andra omgången. Jag kommer naturligtvis ta mig till Båstad imorgon och jag råder alla att göra det samma.

Det mesta talar för att sjätteseedade fransmannen Florent Serra(bilden) slår ut svensken Andreas Vinciguerra i första omgången.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Var inte för säker. Vinci kan säkert skrälla.

Parga

2009-07-12 @ 20:00:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0