Regnet föll, men inte Söderling

Det var dags för kvällsfest i Båstad med underhållning i både musik och tennis. Men regnet höll på att ställa till det, och även om vissa saker fick ställas in blev det en fantastisk kväll. Kvällen avslutades med en match mellan hemmahoppet och storfavoriten Robin Söderling och den 55:e rankade belgiern Kristof Vliegen. Vliegen imponerade stort då han slog ut Marcel Granollers i första omgången, men mot Roland Garros-finalisten Robin Söderling hade han ingenting att säga till om. Hemmahoppet tappade bara fem game under matchen, och han var riktigt nöjd när han intervjuades live på centercourten direkt efter matchen:
- Jag spelade helt okej idag. Den första matchen är alltid den svåraste, och det tog ett par game innan jag kom in i det. Men jag spelade helt okej idag.
Ynka 55 minuter behövde svensken för att ta sig vidare till kvartsfinalen där han får möta vinnaren i matchen mellan spanjoren Nicolas Almagro och italienaren Potito Starace. På frågan om vem han ville möta av de två spelarna tvekade han lite, men det verkade som den 12:e rankade svensken hellre ville möta spanjoren Almagro. Ha menades att det kändes bättre att möta någon man slått den senaste tiden. Söderling slog nämligen ut Almagro i tredje omgången i årets upplaga av Wimbledon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0