Ännu en seger för Berta

Hr inte uppdaterat alls idag, i morgon lovar jag dock att återkomma med analyser inför varje kvartsfinal. Det ser minst sagt intressant ut på pappret.

Från dagens spel kan jag meddela att svenske juniorstjärnan Daniel Berta enkelt tog sig vidare till tredje omgången via 6-3,6-1 mot hemmaspelaren Dave Thomson. Kanske är det så att svensken har något stort på gång igen, han säger själv att han trivs väldigt bra på gräset och enligt hans resultat i de två första omgångarna ser det verkligen ljust ut.

Det var inte bara Bertas seger som gladde oss svenska fans idag ifrån Wimbledon. Även dubbelspecialisten Simon Aspelin lyckades tillsammans med Paul Hanley gå segrande ur den stentuffa drabbningen mot Mirnyi/Ram. Det svensk-australiensiska paret lyckades ro hem det sista avgörande setet med 6-3 och blev därmed klara för kvartsfinal. Väl i kvartsfinal väntar det helamerikanska paret Fish/Blake. Fish/Blake har verkligen imponerat så här långt i turneringen och har både lyckats med att slå ut segrarna från Paris Paes/Dlouhty och det femtondeseedade paret Lindstedt/Damm.
Det kommer alltså att bli en riktigt tuff uppgift för Aspelin/Hanley. Aspelin har som bekant en Grand Slam seger i bagaget ifrån US Open och det känns som han är riktigt sugen på en ny framgång. Stort lycka till härifrån Tennishörnan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0