Hemmahoppet lever i Queen´s

Aldrig tidigare har någon från Storbritannien stått som slutsegrare i den anrika grästurneringen Queen´s championship. Men i år ser det riktigt ljust ut då världstrean Andy Murray idag ska spela en till synes enkel semifinal mot Juan Carlos Ferrero.
Murray imponerade stort igår då han servade som en gud och knappast tappade några poäng alls i sina servegame mot amerikanen Mardy Fish. Det känns som att Ferrero får vara glad för de strögamen han lyckas knyta åt sig idag mot skotten, som är i riktigt gott slag.
Den andra semifinalen mellan de goda vännerna från USA, Andy Roddick och James Blake, ser lite mer öppen ut på pappret. Fördel Roddick dock som har servat riktigt stadigt och varit bra i viktiga tiebreaklägen under hela turneringen.

Ska Djokovic få chansen att ta revansch på Kohlschreiber?
Det ska väl inte finnas på kartan att världsfyran Novak Djokovic förlorar mot kvalspelaren Olivier Rochus.
Däremot är det ganska öppet i kampen om den andra finalplatsen. Tommy Haas, som verkligen prickat en formtopp ställs mot Philipp Kohlschreiber som helt oväntat gav Djokovic respass i Franska Öppna. Jag skulle nog tro att Djokovic gärna hoppas på ett returmöte i morgondagens final. Men det återstår att se, klart är dock att det kommer bjudas på fin grästennis under dagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0