Mindre än timmen kvar

Nu är det inte lång tid innan årets Wimbledonturnering drar igång. Spelschemat för dagen hittar ni via denna länken; http://www.wimbledon.org/en_GB/scores/schedule/index.html?promo=st_promo. Notera att schemat är satt efter brittisk tid vilket betyder att allt är en timme senare här i Sverige. Federer är alltså först ut på centercourten klockan 13.00 lokal tid vilket innebär klockan 14.00 här.
Vår förste och ende svensk som kliver in i singelturneringen, Robin Söderling, beräknas spela runt klockan 16.00 i dag svensk tid. Han går in på bana 1 efter matchen mellan Sharapova och Kutuzova, så ifall Sharapova gör processen kort eller vice versa så kan Söderlings match dra igång tidigare. Det känns som att Söderling ska klara av sin motståndare Gilles Muller utan större problem. Även om Muller har mycket bra serve och inte är helt oäven på de snabbare underlagen så tycker jag att Söderling har blivit så pass stark mentalt att han säkerligen är förberedd på en tuff match och kommer in med en bra attityd på banan.
Vi håller även tummarna för Simon Aspelin i dubbelturneringen. Han entrar banan klockan 13.00 tillsammans med Paul Hanley.
Det är väldigt svårt att sia om vad de kommer att sända på TV4 sport men jag skulle tippa att de drar igång med lite försnack, sen en kort sändning på någon match för at sedan sända Federer mot Yen Hsun Lu. Sen känns det som att de går över till Söderlings match när det börjar bli dags för spel på hans bana.

Kungen av gräs först ut på CC...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0