Safins sista match i Wimbledon(?)

Det är sagt att åters säsong blir den sista i Marat Safins framgångsrika karriär. Idag åkte han ur Wimbledon via förlust med 3-1 i set mot amerikanen Jesse Irvine. Den gode ryssen har absolut inte gått att känna igen på banan de senaste månaderna och dagens förlust var bara en i raden av debakel.
I Paris fick Safin mycket oväntat se sig besegrad av franske Ouanna i andra omgången och nu åker han alltså ut per omgående i Wimbledon. Jag tycker att det är riktigt tråkigt att det ska gå som det gör för Safin förtillfället, en så pass bra och färgstark spelare som den forne världsettan är förtjänar verkligen att avsluta sin karriär med mer stil.
Nästa destination för den tvåfaldige Grand Slam vinnaren blir gruset i Båstad, det vore riktigt kul både för oss i publiken och för honom själv om han lyckas prestera bättre i Sverige.

Kendrick lyckades pressa hemmafavoriten
Som jag har skrivit tidigare så är amerikanen Robert Kendrick en ganska vass spelare på snabba underlag. Det fick han visa idag då han lyckades roffa åt sig ett set i tiebreak mot världstrean Andy Murray. Skotten Murray kunde sedermera vinna matchen med 3-1 i set men Kendrick stod upp bra och bjöd publiken på fin tennis.
I övrigt så bjöd dagens matcher på riktigt väntade resultat, den enda skrällen var Safins uttåg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0