Skön vilodag för spelarna

Som bekant så är alltid första söndagen i Wimbledon spelfri om inte regnet skjutit upp schemat alldeles för mycket. Just i år känns vilodagen ganska välbehövlig då solen steker på i Wimbledon och gör det ännu tuffare för spelarna.
Med tanke på Söderlings magproblem har han säkert inget emot att få en extra dags rehabilitering inför morgondagens åttondelsfinal mot världstvåan Roger Federer. Vilken match det är upplagt för i morgon, om svensken får in servarna kanske han hota gräskungen.

Eftersom det var dålig uppdatering igår kan jag fylla i lite snabbt vad som hände på gräset i Wimbledon.

Vår svenske juniorstjärna Daniel Berta klev in i juniorturneringen. Det blev total kross för Berta som vann med 6-4,6-0 mot belgaren Yannik Reuter. Franska öppnavinnaren är förstaseedad i årets turnering och har alla chanser i världen att upprepa sin bedrift från Paris. Dock står väl australiensaren Bernard Tomic för favoritskapet.

På herrsidan stod Juan Carlos Ferrero för en miniskräll genom att slå ut semifinalisten från Paris, Fernando Gonzalez, i en tuff femsetare. Dessutom fortsatte Hewitt att imponera, han vann med 3-0 i set mot Petzschner och är nu klar för fjärde omgången.
I övrigt var det mycket väntade resultat där publiken mest kunde glädja sig åt Andy Murrays komfortabla seger mot Victor Troicki.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0