Söderling nr 13!

Okej, även för en arbetslös soffsittare som mig så är det väl att ta i att kalla denna bloggen för arbete. Men i vilket fall så har jag haft fullt upp med annat i tre dagar nu och har alltså inte hunnit skriva något alls. Men nu får det vara slut på "sommarlovet" och åter till vardagen.

Jag tänkte börja med att skriva några notiser om vad som har hänt under tiden som jag inte har skrivit.


Daniel Berta fick känna på hetluften i St. Hertogenborsh ATP-turnering. Han fick även ett mått på hur mycket arbete han har kvar att lägga ner för att slå sig in på seniortouren då han förlorade i raka set mot 265:e rankade Dirk Norman . Ingen tvekan om att helsingborgaren har den rätta viljan och potentialen att utvecklas till en ATP-spelare. Nästa destination för Berta är juniortävlingen i Wimbledon.


Svenskan Sofia Arvidsson var igång på WTA-touren förra veckan i Birimingham. Även hon fick bita i det sura äpplet och inse att hon har en bit kvar till toppen då hon besegrades av Anna Keothavong med 6-2,6-2.


Gammal är äldst, det ordspråket verkar verkligen gälla för tillfället för tyske veteranen Tommy Haas. Han stod för en riktigt bra turnering i Paris och lyckades följa upp det med en turneringsseger i Halle. I finalen slog han världsfyran Novak Djokovic med 6-1 i avgörande set.


Andy Murray blev historisk då han som första britt lyckades ro hem segern i anrika Queen´s Championship. Murrays servande var verkligen imponerande och i finalen slog han den sympatiske amerikanen James Blake.


Seedningen till Wimbledon släpptes idag. Kan meddela att vår svenske stjärna Robin Söderling seedas som nummer 13 i turneringen. Ska verkligen bli roligt att se om Söderling kan följa upp sensationen från Franska Öppna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0