Chilensk chock i Estoril

Estoril Open
Första omgången
Paul Capdeville - David Nalbandian 2-0 (6-2,6-2)

Att säga att Paul Capdeville chockade argentinaren Nalbandian är kanske lite att ta i. Det är allmänt känt att David Nalbandian inte går in med hela sin själ vissa veckor och denna veckan lär ha varit en av dem. Den föredetta Estoril Open-vinnaren kände säkert att det passade bra med lite vila och minglande i Portugal. Vill inte föringa Capdevilles insats men det är svårt att komma ifrån det faktum att David Nalbandian är känd för att vara en riktig glidare. 6-2,6-2 är även setsiffror som stärker detta påståendet.
I övrigt kan jag meddela att Mardy Fish fortsätter att imponera på gruset. Förra veckan slog han överraskande ryssen Igor Andreev, som är väldigt bra på grus, och var även nära att ro på topptiospelaren Fernando Verdasco. I dag avvärjde han Teimuraz Gabashvili i två raka set.
I Belgrad hann det inte spelas många matcher innan regnet drog in över staden. Faktum är att ingen match i huvudturneringen kunde fullföljas, dock återstår det inte speciellt mycket i matchen mellan Christophe Rochus och Nicolas Devilder. Där står det nämligen 5-5 i tredje avgörande set efter att matchen varit riktigt jämn. Återstår att se vem som drar det längsta strået i den uppgörelsen. Övriga resultat från dagen kommer här under för er som är intresserade:

Estoril Open
Första omgången
Gilles Simon - Robert Kendrick 2-0 (6-3,7-6(7))
Oscar Hernandez - Rui Machado 2-1 (7-5,1-6,7-5)
Marc Gicquel - Pablo Andujar 2-0 (7-6(6),6-4)

BMW Open
Mikhail Youzhny - Ivo Minar 2-0 (6-3,7-6(5))
Jeremy Chardy - Evgeny Korolev 2-0 (6-3,6-3)
Philip Kohlschreiber - Björn Phau (6-2,2-1) uppgiven

Kommentarer
Postat av: Nicksson

Bra jobb med bloggen!

2009-05-05 @ 10:21:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0