Federer redde ut trubbel

Madrid Open
Kvartsfinal
Roger Federer - Andy Roddick 2-1 (7-5,6-7(5),6-1)

Andy Roddick gav världstvåan en riktigt tuff match på gruset i Madrid. Amerikanen var bäst när det gällde i andra set sets tiebreak och tvingade fram ett avgörande set. Där blev dock Federer för tuff för Roddick, som slitit hårt i de två föregående seten. Roddick började trampa vatten samtidigt som Federer höll sig lugn och fokuserad och gjorde vad som krävdes.
Schweizaren är för mig ett riktigt mysterium då det känns som han kan göra vad han vill när han vill. Man kan ju fråga sig varför han inte spelar som han ska hela tiden, utan tvekan så uppträder han nonchalant stundtals när han vet att han har råd med det.
Aja, tredje set var ändå ett styrkebesked av "Kungen från Schweiz" som nu får ta sig an segraren av Del Potro och Murray i en kommande semifinal.

Får vi se tidernas bästa glida på Båstads grus?

Kommentarer
Postat av: han den där

stabbe!

2009-05-15 @ 17:14:44
Postat av: mange p

Jaaa rogge e verkligen ett mysterium... men frågan är om han har problem med socialt eller någonting? för ena stunden spelar han gudarnas tennis och alla vet då hur bra han är(i mitt tycke bäst genom tiderna) men sedan bara floppar han totalt! jag höjer orden i kommentaren innan !! rogge måste bli stabbe igen !!

2009-05-15 @ 22:05:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0