Fin svit bruten

ARAG World Team Cup
Querrey/Fish - Söderling/Lindstedt 2-1 (2-6,6-2,10-3)
Sverige vann med 2-1 totalt

Efter fem raka dubbelsegrar för Söderling/Lindstedt så tog det idag stopp mot det amerikanska paret Fish/Querrey. Det var svenskarna som inledde starkast och tog första set med 6-2 men sedan fick matchen en tvärvändning. Andra set gick till USA med samma siffror och i det avgörande supertiebreaket så var det inget snack om saken.
Trots förlusten så vann Sverige mot USA med 2-1 och kommer nu få spela en avgörande match mot Tyskland om vilka som tar sig vidare till final. Känns som det är hemmalaget Tyskland som kommer få stå för favoritskapet men Sverige är absolut kapabla till att skrälla igen. Söderling bara växer och växer när han får representera Sverige och om han gör sitt jobb och vinner sin singelmatch så räcker det att Sverige vinner antingen den andra singelmatchen eller dubbeln.
I en eventuell final väntar förmodligen Serbien som har kopplat ett ordentligt grepp i den andra gruppen. Zimonjic/Troicki fullkomligt krossade det ryska paret Vovk/Korolev och fixade en 3-0seger för Serbien. Det känns som att serberna verkligen har något på gång och jag tror att dem kan bli riktigt farliga i Davis Cup i framtiden. På singelsidan så är det framförallt Djokovic det lyser om, men även Tipsarevic och Troicki har kapacitet och är riktiga vinnarskallar och har alla möjligheter att skrälla. När det gäller dubbel så är Zimonjic världsbäst enligt min mening, det är inte ofta han förlorar en duell framme vid nätet och han har allt som önskas hos en dubbelspelare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0