Sambalir av Daniel

Serbia Open
Andra omgången
Marcos Daniel - Ivan Ljubicic 2-0 (6-4,6-3)

Såg nyligen matchen mellan "brassen" Marcos Daniel och kroaten Ivan Ljubicic  i andra omgången av Serbia Open. Måste säga att Daniel imponerade med fint aggresivt spel och en fantastisk enhandsbackhand. Han såg också ut att läsa spelet väldigt bra för det kändes som att han läste sönder Ljubicic rörelseschema gång på gång.
Första set var det spelmässigt bästa, Ljubicic fick en smakstart och hade ledning med 4-3 och egen serve. Tyvärr så slarvade han bort ledning helt på egen hand igenom att slänga iväg ett par backhandslag långt utanför sidlinjerna.

Marcos Daniel spelade sedan väldigt bra i de efterföljande gamen och kunde skriva in 6-4 i egen favör i protokollet efter första set.
I början av andra set fick Ljubicic problem med någon form av skada och kallade in trainern. Det var klart märkbart då han hade svårt att röra sig på banan och "brassen" utnyttjade detta på bästa sätt igenom att slå ett par stoppbollar. Trots skadan så lyckades Ljubicic ta ett par game i andra set, mycket tack vare sin tunga serve, som fungerade på ett utmärkt sätt. I slutändan så orkade ändå inte Ljubicic hela vägen och Daniel vann det andra setet med 6-3. Jag måste säga att Marcos Daniel spelade mycket bättre än vad rankingen visar(han ligger just nu på en 120:e plats).
Här kommer resten av dagens resultat än så länge:

Serbia Open
Andra omgången
Andreas Seppi - Leonardo Mayer 2-0 (6-4,6-1)

Estoril Open
Andra omgången
Albert Montanes -  Simon Greul 2-0 (6-2,6-2)

BMW Open
Andra omgången
Daniel Brands - Julien Benneteau 2-1 (6-4,3-6,7-6(6))
Potito Starace - Simone Bolelli 2-0 (6-4,7-6(5))


Kommentarer
Postat av: Edin

Ser bra ut, men Novak Djokovic tar hem det.

2009-05-07 @ 15:59:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0