Serbiens finalhopp föll tungt

Ingen andra vecka för världsfyran
Novak Djokovic, en av världens fem bästa spelare, ställdes idag mot tysken Philipp Kohlschreiber. Spelet stämde inte för serben, som föll tungt i tre raka set. All heder till Kohlschreiber som gjorde en riktigt bra match och spelade på en hög nivå matchen igenom, men Djokovic var verkligen inte sig själv idag. Han svarade för hela 38 unforced errors, vilket är på tok för mycket i en tresetare. Den siffran pekar inte på att Djokovic är dålig utan att koncentrationen var riktad på något annat idag, möjligtvis nästa match, och det går inte att tänka så när man spelar på en såhär pass hög nivå. Man kunde lätt läsa av på Djokovic min efter matchen att han var otroligt besviken, och det är lätt att förstå honom. En del experter har nämligen sett honom som ett stort finalhopp i årets upplaga av Roland Garros, och att då ryka redan i tredje omgången måste vara en enorm besvikelse. Men det är bara att gå vidare för att sedan lyckas bättre i Wimbledon om ett par veckor istället. Kohlschreiber får möta spanjoren Tommy Robredo i fjärde omgången.

Roddick - fransmännens största fiende
James Blake svek sina amerikanska fans genom att åka ur redan i första omgången. Andy Roddick går däremot som tåget och efter en snabb tresetare i dagens tredje omgång mot hemmaspelaren Marc Giquel, kan han börja se fram emot nästa match mot en annan fransman, Gael Monfils. Just Monfils vann tidigare idag mot österrikaren Jurgen Melzer med 3-1 i set.

Följ Mathieu - Federer live på Eurosport
Efter att få se en hel del damtennis under den inledande veckan, blev jag otroligt nöjd när jag nyss slog på tv:n. Eurosport sänder nämligen den otroligt spännande matchen mellan Paul-Henri Mathieu och Roger Federer. Fjärde setet ska snart börja och världstvåan Federer leder med 2-1 i set. Om ni har möjlighet tipsar jag om att slå på tv:n, för det bjuds på underhållning i hög klass.

Mer info om matchens utgång kommer efter machen slut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0